Hem : Företagsregister : Evenemang : Om oss : För företag

Vem driver S:t Anna Skärgård.com?

Hej.
Mitt namn är Elle Andersson och det är jag som har startat upp denna hemsida med inkluderande Facebooksida.

Koppling till skärgården?

Jag kom till skärgården redan som 4-åring då min mamma, Solveig träffade Stefan. Stefans föräldrar var de som drev ”Kiosken” i Lagnö (som jag och min syster nu driver företag i). Flyttade ut permanent när jag var 12år och som de flesta skolungdommar flyttade jag till Norrköping när det var dags för gymnasiet.

Det har alltid funnits något i skärgården som fått mig att vända åter.

I bland en helg, ibland en sommar men den här gången är det åter igen permanent. I februari köpte jag ett hus i Valdemarsvik och känner att jag har hittat hem. Här bor och renoverar jag tillsammans med min sambo Joel.

Jag driver också S:t Anna Våffleri på Lagnö, Norra Finnö. Tillsammans med min syster Jessica.

Varför?

Det finns redan många platsformer men jag saknar en där allt får finnas med och veta att det inte bara är betalda annonser. Det är så lätt att små företag glöms bort. Här är grundutbudet gratis för alla som har en relevans för S:t Anna Skärgård.

Jag drev en site som hette Bröllop i Östergötland mellan 2006 och 2012, om jag minns rätt. Jag kände att samma upplägg skulle passa perfekt här ute i skärgården. Så nu sitter jag här och skapar denna plattform för S:t Anna Skärgård.